Fra venstre: Martin Sletten, partner i Jobzone. Sarah Noe Brogaard, samarbeidsansvarlig BBL BI.  Kristian Eriksen, partner og rekrutteringsansvarlig i Jobzone.

Jobzone fortsetter som Bergensbaneløpet BIs hovedsamarbeidspartner!

Vårt samarbeid med Jobzone innebærer en rekke fordeler for deg som er en del av Bergensbaneløpet BI. Jobzone Norge AS er Norges tredje største bemanningsfirma og driver virksomhet innen utleie og rekruttering i Norge. De har over 40 lokalkontorer spredt over hele landet, hvor hovedkontoret ligger på Nydalen ved siden av BI. Jobzone er på jakt etter studenter etter endt utdanning, og er derfor en attraktiv arbeidsplass for BI-studenter og Bergensbaneløpere.

Interessert? Da må du huske å melde deg på Jobzone sin bedriftspresentasjon 21. november.

Arrangementer med Jobzone

Jobzone tar også del i flere av våre arrangementer fremover. Under årets stafett tar de oss imot oss på målstreken som vinnere av Bergensbaneløpet 2019. De vil dele ut hovedpremiene til dronning- og kongeetappen under banketten. Hvert år stiller Jobzone med to guttelag og ett jentelag i studentklassen under Holmenkollstafetten i mai måned. I løpet av året vil de stille med flere flotte premier blant annet vil noen heldige løpere få muligheten til å være med på Bislett Games 2019.

Du finner også Jobzone på stand under rekrutteringsdagene på BI. I løpet av neste BBL-året vil de igjen holde to bedriftspresentasjoner der alle er velkomne. Dette er en gyllen mulighet for å høre hva Jobzone driver med og hvilke muligheter som ligger i dette samarbeidet for deg som student.

Idrett og samfunnsengasjement

En stor del av Jobzone sitt samfunnsengasjement dreier seg om idrett. Bemanningsbyrået mener at idrett er en sunn og utviklende arena for både store og små, uansett ambisjonsnivå. Av og til støter vi på unike talenter som de ønsker å hjelpe slik at de skal få muligheten til å satse skikkelig på idretten sin. Jobzone er stolte sponsorer av Amalie Iuel (400 meter hekk) og Elisabeth Slettum (sprint). I tillegg er de personlig hovedsponsor for verdensmesteren på 400 meter hekk, Karsten Warholm.