Vi er utrolig stolte over å ha fått med SiO Athletica på laget!

Gjennom vårt samarbeid med SiO Athletica vil vi få mulighet til å ha åpne treninger for alle våre løpere på alle 6 treningssentrene i Oslo (Athletica Blindern, -Centrum, -Domus, -Kringsjå, -Nydalen og –Vulkan). Deltakelse er gratis, men krever påmelding i forkant. Link til dette finner du på tilhørende arrangement som blir lagt ut på vår Facebookside. Treningsoppleggene er planlagt i samarbeid med BBL sitt eget treningsteam og vil by på mye varierte treningsformer (f.eks. spinning, styrketrening, sirkeltrening, løpsteknikk, m.m.)

Sammen jobber SiO Athletica og BBL med å styrke studenthelse på skolen. SiO Athletica tilbyr en medlemskapspris for alle studenter på bare 199 kr pr. måned, og vil i samarbeid med BBL jobbe for å få flere studenter på trening gjennom eksamensperioden.

I tillegg stiller SiO Athletica som oppvarmingsansvarlige før både Karrieretrappa og uttaksløpene til Bergensbaneløpet BI. Og ikke minst:

Etappevinnerne fra BI under Bergensbaneløpet 2019 vil få tildelt et gavekort på en måned gratis medlemskap på alle SiO Athletica sine treningssentre i Oslo!

Kontraktsignering med senterleder for SiO Athletica Nydalen, Helene Berntsen