Sarah Noe Brogaard, Samarbeidsansvarlig BBL BI og Karina Reiestad Haukali, administrasjonleder Thon Hotel Storo[/caption]

BBL BI inngår samarebeidsavtale med Thon Hotel som varer frem til 2021.

Avtalen innebærer at årets bankett og banketten i 2021 blir avholdt på Thon Hotel Storo. Thon Hotel Storo et moderne business-hotell med 321 rom og suiter. Hotellet ble åpnet i september 2018 og er dermed Thon sitt aller nyeste hotell.

Alle i BBL-styret er begeistret for samarebeidsavtalen som vil heve nivået på Bergensbaneløpet fremover i tid. Thon Hotel Storo ønsker på sin side å støtte opp om det sportslige studentmiljøet i Nydalen. Vår fargesprakende nabo, som ligger en rask intervall fra BI, har blant annet blitt kåret til Norges mest populære hotell.

I tillegg innebærer avtalen gode tilbud på Thon Hotel Orion i Bergen. Tilbudet gir billige rom til løpere av BBL BI når stafetten avsluttes i Bergen i 2020, et tilbud som også styret vil benytte seg av dagene før stafetten i år. Som alltids har Bergenbanseløpet pause på Flå, og det skulle bare mangle at vi også får gode priser på Thon Hotel Bjørneparken under Bergensbaneløpet.