Samarbeidsansvarlig for BBL BI på Runner’s World sine kontorer

Runner’s World er med på laget

Løpemagasinet Runner’s World er en av de største aktørene innen løping i verden og Norge. Magasinet deres kommer ut på norsk åtte ganger i året og i tillegg til dette arrangerer Runner’s World Norge treningscamper og egne løp. Vi i Bergensbaneløpet BI får muligheten til å delta på følgende av Runner’s World sine løp:

     Sommernattsløpet

     Rosa sløyfe-løpet

     Nightrun

     Winterrun

Studentrabatt og gratisbilletter

Treningsglede er best når den deles med andre og derfor ønsker vi og Runner’s World naturligvis å få så mange som mulig til å løpe med oss på de ovennevnte løpene. Derfor tilbyr Runner’s World 150 kr avslag på løpene sine til alle studentene ved Handelshøyskolen BI og NHH. Vi vil publisere rabattkodene i forkant av hvert løp. Det er også verdt å nevne at Runner’s World jobber for å gjøre et event ut av hvert enkelt løp, og det vil derfor være mulighet for å delta på after run etter flere av disse løpene. Ikke minst sørger Runner’s World for at vi kan dele ut gratisbilletter til noen heldige vinnere gjennom året, også dette gjelder løpene nevnt over.

Løpelektyre under BBL 

Runner’s World deler ut magasiner på alle arrangementene våre til deg som liker gode treningstips og motiverende treninsinspirasjon. Blant annet får vi tildelt magasiner til Bergensbaneløpet 2019, slik at vi kan få litt god løpelektyre på veien over fjellet i april.