Accenture har egen løpegruppe

Et av Norges største konsulentselskap

Accenture er en av Norges største aktører innen konsulentvirksomhet og teknologi. I Norge har Accenture kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger, med hovedkontor på Fornebu.  Vi er veldig fornøyd med å få med Accenture på laget, og vi har i har planer om et langvarig samarbeid.

Accenture vil skape verdier på helt nye måter

Accenture sier selv at de er en gjeng med varierte bakgrunner og ulike personligheter, som sammen utgjør et solid team. Bredden og ulikhetene gir oss allsidigheten til å løse utfordringene selskaper, organisasjoner og
etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste
teknologiske løsningene.

Man har til lov å feile

Hos Accenture får du mulighet til å utvikle hele deg, også på det personlige plan. Alle får bidra med –
og vise – alt de er og hvem de er. Du blir utfordret, du får oppgaver som ligger utenfor komfortsonen.
Det er lov å feile, her ligger det mye viktig læring. Du møter utfordringer på en rekke ulike områder
og fagfelt, du tar all din kompetanse i bruk og lærer ny underveis. Slik får du en sjelden mulighet til å
finne ut hva du liker aller best og hvor styrken din ligger, uten å måtte bytte jobb

Accenture sin egen løpegruppe

Istedenfor goodiebag vil alle løpere på BB BI få sin egen gymbag.

Accenture har egen løpegruppe med over med over 130 medlemmer!  De trener året rundt – ute som inne.

– Du trenger ikke løpe Norge på langs, men la oss friste med Holmenkollstafetten, kurs i løpeteknikk, arrangerer løpekurs og felles deltakelse på f.eks. Sentrumsløpet. Vi var også med på trappeløpet til BI i år, hvor vi stilte med en Analyst og en Managing Director, og kom på 2. plass! Akkurat som dere vil vi vinne løpet – Vi vil være i forkant og skape endringer!

Sammen for å nå bærekraftsmålene

Accenture vil bidra til å gjøre Bergensbaneløpet mer bærekraftig. Istedenfor å ha goodiebags av plast, deler vi ut gymbager til alle våre løpere. Dette er i tråd med Bergensbaneløpet BIs ønske om å følge etter Handelshøyskolen BI sine bærekraftsmål.