Bergensbaneløpet BI har inngått samarbeid med Maxim!

Maxim tilbyr et bredt utvalg av sportsernæring, noe som passer ypperlig for våre spreke løpere. De har røtter innen sykling, men tilbyr nå produkter rettet mot alle typer idrett. Vi i Bergensbaneløpet BI er ekstatiske over å ha Maxim med på laget. Trening, helse og ernæring er i sentrum av våre sterkeste felles verdier, og Maxim støtter opp under flere andre store arrangementer som for eksempel Oslo Marathon.

Restitusjonen etter BBL er sikret

Maxim stiller opp med ulike proteinbarer og energibarer  til Bergensbaneløpet 2019. I tillegg blir proteinbarer som cookies & cream,  salty caramel, og crispy brownie å se under rekrutteringsdagen på BI,  Grefsenkollen Opp og skolemestereskapet! Vi i BBL er veldig stolte over å kunne tilby deres kvalitetsprodukter til alle våre løpere.  Sjekk ut: https://www.maximsport.no/ for å se hvilken smak du helst vil prøve.

Maxim er sertifisert etter reglementet i Olympiatoppens kosttilskuddsprogram som sikrer at vi får proteinbarer av beste kvalitet.

Maixm har stort utvalg av proteinbarer i forskjellige smaker