Lars Harald Aasheim

Lars Harald Aasheim

Leder

Mitt navn er Lars Harald, jeg er 21 år og kommer fra Nordstrand. Jeg går tredje året på siviløkonomi. Jeg går inn i mitt andre år i BBL styret, i fjor var jeg nestleder og treningsansvarlig og skal dette året sitte som leder for Bergensbaneløpet. Jeg har hovedansvaret for Bergensbaneløpet 2017, og min rolle i styret er å koordinere de ulike stilingene og legge alt til rette for at vi skal ta seieren med hjem til BI.

Jeg er har tidligere vært aktiv både som langrennsløper og i orientering og er veldig glad i fysisk aktivitet og spesielt løping. Valget var derfor lett da det kom til hvilken prosjekt jeg ville være en del av her på BI.

Leder.bbl@sbio.no

Sander Søndrål

Sander Søndrål

Treningsansvarlig

Mitt navn er Sander, er 21 år og kommer fra Oslo. Jeg går andre året på Siviløkonomistudiet på Handelshøyskolen BI. Etter mange år som skøyteløper, har jeg lagt skøytene på hylla og børstet støvet av løpeskoene. Som treningsansvarlig skal jeg arrangere morsomme treningsøkter for alle nivåer, som bidrar til at du kommer i knallform til Bergensbaneløpet 2017.

Trening.bbl@sbio.no

Vilde Bjørløw

Vilde Bjørløw

Informasjonsansvarlig

Mitt navn er Vilde, jeg er 23 år og kommer opprinnelig fra Kongsberg. Jeg har tatt en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon ved Handelshøyskolen BI. Jeg er informasjonsansvarlig i Bergensbaneløpet, mitt hovedansvar i styret er å kommunisere BBL-budskapet, våre arrangementer og treninger ut til studenter og ansatte på BI, samt våre samarbeidspartnere. Jeg har også ansvaret for kommunikasjon og promotering rettet mot media, samt at våre kontoer på sosiale medier kontinuerlig oppdateres.

Info.bbl@sbio.no

Marte Aunemo

Marte Aunemo

Ambassadøransvarlig

Hei! Jeg heter Marte, er 23 år og kommer opprinnelig fra Trøndelag. Nå er jeg på mitt siste år av en master i ledelse og organisasjonspsykologi her ved Handelshøyskolen BI. Jeg er veldig glad i å løpe, og ble i fjor ambassadør for Bergensbaneløpet. I år sitter jeg i syret som ambassadøransvarlig. Min rolle går ut på å rekruttere og motivere ambassadører, som skal bidra på ferden mot en super stafett og seier til BI i 2017!

Ambassador.bbl@sbio.no

Marius Øygarden

Marius Øygarden

Markedsansvarlig

Mitt navn er Marius, jeg er 24 år og kommer fra Bærum. Jeg studerer eiendomsmegling på BI. Jeg går nå inn i mitt andre år i styret til BBL, og koser meg stort med prosjektet og å være en del av BBL. Jeg er i år markedsansvarlig, og mitt hovedansvar i styret er å skaffe produktspons til løpet og våre arrangementer.

marked.bbl@sbio.no

Håvard Høllen Sjøen

Håvard Høllen Sjøen

Samarbeidsansvarlig

Mitt navn er Håvard, jeg er 22 år, og studerer tredje året på økonomi og administrasjon her på BI. I Bergensbaneløpet er jeg samarbeidsansvarlig og har derfor ansvaret for BBL sine relasjoner til sponsorer og andre bedrifter. I tillegg til det, er jeg økonomiansvarlig, og er derfor ansvarlig for budsjettet samt alle transaksjoner i prosjektet vårt. Hverdagen min består for det meste av skole, BBL og jobb, men jeg liker også å være sosial. Dersom du lurer på noe, kan du gjerne sende meg en mail.

Samarbeid.bbl@sbio.no

Marius Bye

Marius Bye

Logistikkansvarlig

Mitt navn er Marius Bye og er 21 år gammel. Jeg er logistikkansvarlig i Bergensbaneløpet. Mine oppgaver går ut på å gjennomføre BBL på en best mulig måte. Jeg har ansvar for etappefordelingen og tidsplanen for løpet. Jeg skal starte på andre året på siviløkonomi. I tillegg til å studere og være styreverv i BBL, er jeg fotballdommer.

Logistikk.bbl@sbio.no

Eirik Østby Velure

Eirik Østby Velure

Rekrutteringsansvarlig

Mitt navn er Eirik og jeg er 23 år og kommer fra Lillehammer. Jeg studerer Siviløkonomi her ved Handelshøyskolen BI. Jeg er på mitt andre år, og synes i tillegg til studiene at det er interessant og utfordrende å være medlem av studentforeningen SBIO her ved BI.
Som rekrutteringsansvarlig i Bergensbaneløpet (BBL) er min hovedoppgave å rekruttere de 105 løperne fra BI som skal være med å konkurrere i årets løp. Videre er det min oppgave å sette opp stand og spre interessen for BBL til enda flere på skolen. Hvis du synes BBL høres spennende ut, eller bare er ute etter å få nye og gode treningsmuligheter og skaffe mange nye venner, møt opp på en trening da vel!

Rekruttering.bbl@sbio.no

Stian Pettersen

Stian Pettersen

Prosjektansvarlig

Jeg heter Stian og går siste året på megling. Ved siden av studiet jobber jeg for Eie eiendomsmegling. Jeg bruker mye tid på treningssenteret og har vært i gjennom de fleste idretter. Jeg har jobbet med ulike prosjekter tidligere, og valget ble derfor enkelt når det kom til verv ved siden av studiene. Jeg sitter derfor som prosjektansvarlig i Bergensbaneløpet skoleåret 16/17. Min rolle i styret er å planlegge de ulike arrangementene, samt gjennomføringen av disse. Gjennom skoleåret gjennomfører vi blant annet Grefsenkollen Opp, Karrieretrappa, Charity Run og banketten etter BBL.

Prosjekt.bbl@sbio.no